tisdag 28 augusti 2012

Är det så alla känner?

Träffade en kund idag som visade sig vara lika inbiten Miffare som mig och vi pratade en bra stund om vad som komma ska och vad som varit. Vi var båda rörande överens om att det det känns som att det kommer bli betydligt mycket roligare att följa Mif i vinter än föregående. Inte för att vi nödvändigtvis kommer vinna fler matcher utan mer för att vi förväntar oss att det mer hemvävda laget kommer sälja sig ohyggligt dyrt. Bara rena spekulationer givetvis men det är så det känns. Borta är de rena guldgrävarna som gärna sålde sitt hjärta för en bastant säck med pengar och tillbaka är en hoper pågar som längtat hem och nu fått chansen, samtidigt.

Jag är inte alls säker på att vi kommer gå bättre än förra årets upplaga. Laget som kunde knipa tre poäng trots mediokert spel i stora delar av en match. Men vi hade ett pp som var äckligt effektivt, rent av HÖG Elitserieklass på det. Jag har mycket svårt att se årets upplaga kunna spela så bra pp. Men bara vi kan få till ett som fungerar TILLRÄCKLIGT bra för att ge den godkända utdelningen på strax över 20% så är jag mer än nöjd. Att nosa på 30% som ifjol kommer aldrig ske, inte en chans. Hur som helst, ovan nämnda kund och jag såg mycket fram emot säsongen och hoppades på en återupprättelse. Att vi skulle få se en vilt slitande och gnagande lagmaskin. Det är vad jag vill se! Är det så vi alla känner? Eller är det någon som saknar förra säsongens "stjärngäng"?

---

Mr. Madhawk rapporterar att Alexander Ribbenstrand sprungit på ett bakslag. Känns inte helt optimalt, killen behövs på isen!

---

En match för våra kollegor ikväll. Leksand betvingade ännu ett Elitseriemotstånd i Timrå. Segermålet till 4-3 gjordes av Malmöpågen Patrik Hersley i boxplay. En kille som i mina ögon borde spela i Malmö, där han hör hemma.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Real Time Analytics