onsdag 29 augusti 2012

Är Qvarfort vår hjäte, eller Bagdad Bob?

Har nu tillbringat en stund åt att läsa det som skrivits och sagts om den dagens SOPPA! Fastnar för Skånskans intervju med Qvarfort där han tycker att Nyman ska krypa tillbaka under sin sten och vara nöjd, ungefär. Jag gillar att det inom klubben är sagt att Patrik Sylvegård ska få koncentrera sig på det sportsliga och nutid istället för att gegga med dyngan från förra säsongen. Jag gillar också att, enligt Qvarfort, Malmö förberett en stämning å sin sida men velat avvakta bolagsstämman. Men, ni vet hur man säger. Det är aldrig ens fel att två träter. Jag hoppas att detta är undantaget som bekräftar regeln. Att Malmö verkligen har på fötterna mot Anders Olsson och Stefan Nyman. Är så inte fallet, ja då har vi fått vår alldeles egen Bagdad Bob i Tommy Qvarfort.

Med den kraft han gått ut mot framför allt Nyman kommer det bli inte lite pinsamt om det skulle visa sig vara tomma ord. Då får nog den gode Qvarfort lämna vidare ordförandeklubban till någon annan. Jag måste säga att jag personligen får lite dåliga vibbar av dagens utspel, det känns som att något inte stämmer. Men det är bara en känsla och jag har efter så många år med Mif fått en inbyggd, negativ inställning. Jag förväntar mig nästan alltid att allt är värre än vad man läser i tidningar, eftersom det ofta varit det. Hoppas innerligt att jag har fel. Hoppas innerligt att klubben har en hel hoper av dynga att sprida över Nyman och Olsson som pissat ner MIN klubb så fantastiskt. Jag vet inte om jag vågar tro det, men herregud vad jag hoppas!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Real Time Analytics