söndag 19 augusti 2012

Burra kommer hem med bronset

André Burakovsky har som bekant varit iväg med småkronorna på Ivan Hlinka Memorial Cup. De avslutade med att bärga bronspengen mot Tjeckien efter 2-1. Det avgörande målet gjort av nämnde Burra. Nu kommer grabben hem och ska försöka ta plats i laget. På en vecka ska han peta någon annan för att få spela i cupen uppe i Olofström till helgen. Det är bra med konkurrens, det triggar. Men det kommer också innebära att någon kommer vara missnöjd med sin situation utanför laget. Det är nu tränarnas svåraste jobb kommer in. Att ta ut det bästa laget samtidigt som även den/de som får stå utanför måste känna sig delaktiga. Jag kan på rak arm säga att jag INTE är avundsjuk. Oavsett kommer givetvis Burra få chansen här på försäsongen, jag hoppas givetvis att han sin ungdom till trots tar den. Men, på bekostnad av vem? Det är frågan, den som lever får se.

---

Fipplar och donar en del på bloggen så här i början, det får ni leva med. Senaste är att jag testar kommentarer via Facebook, som ni noterar här under. Vet faktiskt inte ens om det fungerar som jag vill, men jag måste testa för att jag är sån helt enkelt. Tills vidare behåller jag även Bloggers egen kommentarsfunktion så får vi se vad jag trivs med till slut, eller kanske rättare sagt när det över huvud taget börjar komma några kommentarer om det kommer några. Hur som helst kommer en av dem ryka vad det lider.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Real Time Analytics