onsdag 15 augusti 2012

Den lyckliga sagan...

Ja, jag pratar fortfarande om Niklas Lihagen. Vilken nystart killen fick ikväll när hans Örebro tog emot SSK i Behrn Arena. Inte nog med att hemmalaget kissade ner SSK totalt och vann med 7-1, Lihagen gjorde dessutom två av målen. I sin första match på drygt två och ett halvt år. Det är vad jag kallar ett riktigt Hollywoodupplägg! Visst, bara en träningsmatch men fantastiskt lika fullt.

De andra två träningsmatcherna såg Almtuna slå Västerås med 3-1 och Karlskrona tog, sin vana trogen under försäsongen, en ny skalp mot Troja i och med 4-2.

---

Imorgon smäller det för oss igen, äntligen. Herlev står för motståndet, ett lag där vi hittar bekantingar som Kim Staal på isen och Juha Riihijärvi i båset. I Malmö saknas absolut Johan Björk som har "känningar" läser jag på Inside Redhawks. Inte helt optimalt att träna sönder laget redan nu kan jag känna, men det är bara jag det. Har hur som helst svårt att tänka mig att danskarna tränar lika hårt som oss, så det bör bli en ganska tuff match för oss. Axel Brage kommer stå sin första match i Malmötröjan i morgon för övrigt.

Matchen följer ni med fördel här, om ni som jag inte tänker åka till Danmark imorgon.

---

Läser även på Mr.Madhawk.se att klubben skickat ut ett brev till de fordringsägare som vill gå med på 25% uppgörelsen. Förstår att man försöker och vad ska man göra? Även om det framstår som rent tiggeri är vi i behov av all hjälp vi kan få. Om det är i form av spons eller att man vill ha tillbaka mindre av sina fordringar kan kvitta egentligen. Kan man få båda är det en stor bonus till den nu mer normaliserade klubbkassan. Huvudsaken är att det sköts, till 100% från och med nu. Det är hög tid att vi lär oss att leva på det vi kan få och inte det vi vill ha.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Real Time Analytics