torsdag 23 augusti 2012

Det närmar sig

Ja det är en hel massa saker som närmar sig. Det är knappt 20 dagar till seriestart, det är knappt ett dygn till nästa träningsmatch för Malmö och det börjar närma sig NHL-konflikt mer och mer för varje dag. Idag fattade Svenska Hockeyligan ett oväntat intelligent beslut. Man säger nix till spelare som INTE skriver kontrakt för hela säsongen vid lockout. Frågan är nu hur man ska göra om det blir lockout, vilket börjar kännas mycket sannolikt nu, och klubbar bryter mot beslutet. Om man låter spelarna återgå vid konfliktens slut, om det sker innan säsongen är över. Hur ska man bestraffa? Poängavdrag och böter känns rimligt i min värld, undrar hur man tänkt för tänkt på möjligheten måste man gjort? Jag hoppas att HockeyAllsvenskan kan fatta samma beslut, även om jag är lite rädd att de ser sin chans att locka lite mer stjärnglans till serien genom att ge fritt fram till lockoutade spelare. Snart nog får vi veta.

---

Största nyheten i HockeyAllsvenskan idag måste absolut vara att Conny Strömberg sajnat ett korttidskontrakt med Asplöven. En riktigt tung värvning av norrbottningarna givetvis och jag förstår att de hoppas på en permanent lösning.

---

Leksand som varit så framgångsrika mot ES-motstånd gick på pumpen ikväll mot Västerås. Enligt rapporterna var det en helt rättvis seger och VIK hade 3-0 innan Leksand tröstmålade. Försäsong är försäsong som sagt. Oskarshamn vann planenligt mot Vimmerby med 2-0. Oskarshamn fick STRYK av Vimmerby med 2-0 och inget annat. Ursäkta men hockeyallsvenskan.se lurade mig! DET resultatet är givetvis en skräll!

Hockeyallsvenskan.se lurade mig.

---

Imorgon är det match igen, mot värdlaget Olofström i deras cup, en match vi givetvis ska vinna. Men som sagt, försäsong är försäsong. Vad jag absolut hoppas på är att pp börjar fungera, det är hög tid för det nu.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Real Time Analytics