fredag 31 augusti 2012

Ickenyheter

Avdelningen ickenyheter får det gå under när det gäller årets tröjor. Man kan se alla tre varianterna här och vi konstaterar direkt att det är samma som förra året vad jag kan se. Estetiskt är den vita bortatröjan ÖVERLÄGSET bäst av de tre. Varför? För att reklamen smälter in bättre i den helt enkelt. I en perfekt värld var det som i NHL, ingen reklam på matchtröjor. Så funkar det inte dock, det gäller att få in alla kulor man kan och då får tröjorna se ut som ett gammal lapptäcke helt enkelt. Tråkigt, men så ser verkligheten ut.

Sen önskar jag att man kunde anpassa reklamen så den passade in på tröjan. Varken den röda eller svarta är något man sitter och tittar på för att det är snyggt så att säga. Och jag gillar fortfarande inte skölden som logga på bröstet...eller magen som det mer är frågan om. Som tur är avgörs inga matcher med tröjorna, hade så varit fallet hade jag varit mycket orolig inför säsongen om vi säger så. Några exempel på tröjor där reklamen smälter in utan att sticka sönder ögonen med fulknivar? Ja, här kommer några exempel som funkar fint för mig:


Notera gärna hur reklamen är en del av tröjorna, inte bara påsydda lappar. Och så tar vi ett exempel på en Redhawkströja där reklamen inte är det man tittar på först, likaledes en variant av höken jag är mindre missnöjd med än skölden:


Så, mina betyg på årets tröjor blir i en skala där 5 är bäst och 1 sämst.

Vit 3
Röd 1
Svart 1

Det är synd, då jag i grunden tycker den röda är snygg. Den svarta gillar jag inte alls, inte minst för att Malmö står med rött på svart botten.

---

Kvällens matcher för våra kollegor gick som följer:

Mora-Karlskoga 3-0
Almtuna-Södertälje 3-1
Asplöven-Hokki 4-2
Mariestad-Karlskrona 1-3

---

Sist men inte minst slog Malmö J20 Växjös dito med 4-2. Trevlig helg mina vänner! Knappt tolv dagar till premiären.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Real Time Analytics