fredag 10 augusti 2012

Ingen förlust i Ljungby!

IF Troja-Ljungby vs. IF Malmö Redhawks 4-4 e.förl

Träningsmatch


Så var säsongen igång och vi undvek i varje fall att förlora. Inte lätt att dra några växlar efter en match, som jag dessutom inte sett själv. Sitter och kollar igenom matchreferatet och ser att det var nyförvärven som gjorde målen. Dessutom två av mina frågetecken, Frederik Storm och Henrik Hetta. Gott så men vi vet alla att det är säsongen som räknas, dessa mål betyder ingenting i serien. Hur som helst lyckades laget med något förra säsongens upplaga misslyckades med till 100%, nämligen att INTE förlora i Ljungby.

Annars var det Troja som tog kommandot när man gick upp till 3-0 med bud på mer. Men jag noterar en tydlig förändring när Malmö gjorde två mål inom loppet av en minut. Från där och hela vägen i hamn är det betydligt mer Malmö, vi behövde en väckarklocka alltså. Tycker inte att det ska behövas när man äntligen får spela match, men den verkade fungera å andra sidan.

Det bästa med matchen är att säsongen nu är igång och vi går med säkra steg mot seriestart. Hoppas att laget kan öka för varje match och vara riktigt på tå när vi väl är där. Det lär behövas, Örebro är givetvis ett många gånger starkare lag än vad Troja är. Nu är detta som vi all vet en träningsmatch och i stora drag betyder den ingenting. Hur som helst är det ALDRIG kul att förlora, vilket vi ju undvek.


MÅLEN

1-3 Mattias Persson (Jens Olsson, Lukas Ericsson) 5/4
2-3 Alexander Bergström (Johan Björk, Mads Bødker)
3-3 Frederik Storm (Alexander Bergström, Robin Alvarez)
4-4 Henrik Hetta (Mattias Persson, Johan Björk)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Real Time Analytics