lördag 25 augusti 2012

Karlskrona körde över Malmö

Vi kan konstatera att obesegrade Karlskrona fortsätter sitt segertåg under försäsongen samtidigt som Malmö nu vet hur det är att förlora. Man vet också hur det är att bli överkörda, 0-5 går liksom inte att blunda för. Är nog bra att vi bjöds på denna näsbrännan, för det har varit stora frågetecken för effektiviteten under hela försäsongen. Nu vet vi att om vi inte utnyttjar våra lägen kommer vi bli straffade, vi kan inte lita till att försvaret håller nollan i varje match. Att bränna 5/3 igen är inte ok och ikväll var det än mer tydligt att det nu är dags att bruka allvar med pp som just nu är en katastrof.

Tråkig match för Axel Brage också, aldrig kul att behöva släppa fem puckar bakom sig. Speciellt inte om han vill ta upp kampen med Pontus Sjögren. Nu var det givetvis inte Brages fel men lika fullt är det inte något en målvakt önskar.

Nu har vi fått svart på vitt att det finns massor att jobba med och ska vi vara ärliga är det inte helt oväntat, laget är till stora delar nytt och det sätts inte på en eftermiddag. Nu är frågan hur vi ska kunna resa oss från detta till matchen mot Örebro imorgon? Ingen vet hur laget reagerar på förlust, i morgon vet vi. Och nu kan vi också få slita fram den gamla härliga klyschan, det är bara försäsong. Vi har fortfarande samma poäng som Karlskrona i tabellen… Oavsett har Taavola och Lusth många nötter att knäcka innan vi fungerar som man kan önska, över hela banan och i alla lägen.

---

Dagens snackis av stora mått är annars att Olofströms Eric Przepiorka skickas omedelbart efter att ha gått lös på egna tränaren Tim Brithén. Enligt uppgift pga att han inte fick spela tillräckligt i pp. Min spontana reaktion är att det kan saknas någon kniv i den lådan så att säga.

---

Övriga matcher med Allsvenskt deltagande idag.
Koo-Koo-Oskarshamn 4-1
Olofström-Örebro 0-4
Odense-Troja/Ljungby 1-6
Mora-Leksand 2-3 e.str
Pardubice-Djurgården 5-1

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Real Time Analytics