lördag 18 augusti 2012

Lördagssurr

Dagen efter en derbyseger mår man alltid gott, livet liksom bara leker utan några bekymmer. Alltså är det idag en alldeles fantastisk lördag på alla sätt och vis. Hade själv tänkt titta lite på Färjestad - Zug om en liten stund, mest för att jag är väldigt hockeysugen. Men också för att det är kul att se hur våra gamla pågar, Calle Andersson, Max Görtz, Patrik Lundh och Marcus Paulsson, i aktion. Några av dem lär vi få se i varje fall, Görtz spelade i förstaformationen igår såg jag. När man ser hur bra exempelvis Görtz går i FBK kan man inte bli annat än förbannad på hur vår klubbs skötts de senaste åren. Så mycket kvalité vi slösat bort till förmån för idiotiska värvningar av föredettingar. Hoppas innerligt att den tiden är förbi och att vi nu vågar och vill låta de våra bli bra hos oss och inte någon annanstans. De ska i varje fall inte känna att de måste dra för att bli något, chansen ska finnas i Malmö.

---

Har lagt till en ny flik här ovan: "Redhawks på nätet". Lägger dit länkar på artiklar, filmklipp och vad jag än hittar om laget på nätet. Oftast kommer jag INTE länka till bloggar där, kommer däremot även fixa en länksida där dylikt kommer finnas. Har ni några tips på artiklar jag borde ha med under Redhawks på nätet är det fritt fram att kontakta mig. Ni hittar vägar under "Kontakt" ovan.

---

Dagens träningsmatcher med Allsvenskt intresse kommer nedan. Uppdateras efter hand som resultaten trillar in. Fortsatt trevlig lördag mina vänner och njut av derbysegern, vi hoppas alla att det INTE var den sista för säsongen.

TuTo - Västerås 2-3
Asplöven - Björklöven 4-3
Djurgården - Fribourg/Gotteron 1-0
AIK - Leksand 5-4 (AIK vände 0-4!!!)
Troja/Ljungby - Storhamar 7-1
Visby Roma - Oskarshamn 2-4

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Real Time Analytics