måndag 20 augusti 2012

Nostalgi

Ja, jag erkänner. Satt och kollade "nya Dallas" ikväll och inte är det nog med det heller. Tittar även på originalserien som går i repris just nu. Allt för att få mig lite nostalgi till livs. Likadant gör jag med Mif, det händer lite nu och då att jag ser någon gammal match för att minnas hur det var när det var bra så att säga. Det är som de säger, när man blir äldre känns mycket av det som varit så mycket bättre. Så är det inte nödvändigtvis alls, men det är så det känns. Och i Mif:s fall är det nog ändå så, hittills. Men om Sylvegård får styra skutan som han vill styra den och oavsett om det inte ger framgång direkt, så tror jag faktiskt att vi i förlängningen kan gå mot en ny framgångsera. Om nya Dallas kan bli lika framgångsrikt som originalet har jag svårt att tro, med det var kul att se gubbarna och tanterna igen.

---

Apropå nostalgi håller jag på och rotar med lite roliga prylar som jag hade på min gamla, gamla, g a m l a sajt: MIF Redhawks - Unofficial Site (vila i frid). Hade, i sann nostalgisk anda, tänkt ha just dessa inslag även här på bloggen. Mer om det när jag fått rätt med prylarna, eller när jag misslyckas. (Cliffhanger, känn spänningen.)

---

Inte en endaste lite träningsmatch för våra kollegor i HockeyAllsvenskan idag. Malmö kör i helgen uppe i Olofström, för intresserade finns alla fakta om cupen här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Real Time Analytics