onsdag 29 augusti 2012

Nyman stämmer

Det är självklart att soppan inte är slut, den tar aldrig slut vad det verkar. Idag gråter Stefan Nyman ut i Aftonbladet och stämmer klubben. Tycka vad man vill om den glade amatören Nyman och tycker, det gör vi. Så här på förhand ser det absolut ut som Nyman sitter med bästa handen, även om han gjorde ett genomuselt jobb i Malmö. Ja faktiskt så bedrövligt dåligt att det inte finns någon motsvarighet i Sverige Vad jag vet.

MEN han hade ett avtal och kan inte Malmö bevisa att han brutit det på något sätt blir det nog att betala vackert. Sen kan man tycka att om man lallat bort så sjukt mycket pengar som han gjorde i Malmö. Så hade man skämts ögonen ur sig för att kräva ännu mer av den absurda lön man fick för att göra bort sig offentligt. Men som sagt, ett avtal är ett avtal. Det är trots allt inte Nymans fel att någon i klubben måste varit full när han fick sitt avtal.

Jag HOPPAS att klubben har på fötterna så att han en gång för alla kan få för all skit han gjort mot klubben. Men jag är tveksam. Återkommer i ärendet senare ikväll.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Real Time Analytics