söndag 5 augusti 2012

Nystart!

Efter ett långt, långt uppehåll tänkte jag smyga igång med bloggandet om allas vårt favoritlag igen. Det var mycket där i våras, inta bara med laget. Det var även slutbloggat på Nyheter24 av anledningar jag inte kunde styra över. Tänkte lägga ner helt, men ju närmre den nya säsongen vi kommit har suget att skriva kommit tillbaka.

Jag har följt detta lag i över 20 år nu och det går inte att sluta. Då kan jag lika gärna dela med mig av mina tankar och samtidigt få den "terapi" man så väl behöver med detta intresse. På tal om sporten har jag många gånger funderat på att bara gilla den utan att ha något speciellt lag att bekymra sig över. Men jag känner inte att den möjligheten existerar faktiskt.

Jag kan uppskatta att se matcher mellan lag jag inte har några känslor för, men det ger mig inte den där sista härliga kicken. Den kicken får jag BARA av att se matcher där Mif är inblandade, ja möjligen känner jag något liknande när Tre Kronor spelar någon avgörande match som i OS 1994.

Oavsett, här kör jag nu. Hur länge och hur mycket? Tja, den som lever får se.

2 kommentarer:

Real Time Analytics