torsdag 30 augusti 2012

Vapenskrammel och kaptener

Gårdagens snackis fortsätter lite lätt idag med lite mer vapenskrammel från Malmö mot Stefan Nyman. Jag säger som jag gjorde igår att jag hoppas verkligen att man kan backa upp orden, annars blir det en fars utan skådat slag.

---

Betydligt mycket roligare är det att skriva om hockey, det som är viktigast och överskuggar allt jippo på ledningsnivå. Ikväll presenterades så äntligen vilka som ska bära C och A på tröjorna i vinter. Precis som ungefär alla har gissat och spekulerat i blir Tomas Kollar lagkapten och det är säkert ett bra val, förhoppningsvis vet tränarna vad de gör när han får uppdraget. Framför allt är han äldst och mest rutinerad i laget och att han är en pådrivare är ingen nyhet. Assisterande blir Robin Alvarez och Johan Björk och båda är säkert bra val. Man ska komma i håg att ALLA spelare i laget är ansvariga för att driva laget framåt, att tre spelare har en liten bokstav på tröjan innebär inte att de är värda mer än någon annan. Ett bra mönster är det hur som. Kollar som den rutinerade och Björk och Alvarez som Malmöpågarna som varit med länge i A-laget och vill något med klubben.

---

Kvällens Hockeyallsvenska träningsmatcher bjöd på två små skrällar.
Djurgården slår Brynäs efter straffar med 5-4 och Troja får stryk av Halmstad 3-4 också efter straffar.

---

Behöver jag nämna att jag är sjukt, nej SJUKT sugen på match nu? Nä, tänkte det... Om tretton dagar är premiären avklarad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Real Time Analytics