söndag 26 augusti 2012

Visst kunde vi vinna...

...även om det var på det där berömda håret. Örebro tog ledningen efter knappt nio minuter och det kom att stå sig till det återstod knappt en och en halv minut av matchen då Jens Olsson kvitterade. Dessförinnan hade Örebro haft ett bortdömt mål för spelare i målgården. Pontus Sjögren hann även med att rädda ett friläge av Simon Olsson med endast sekunder kvar. I förlängningen fick ÄNTLIGEN RJ Anderson göra mål och därmed hann det inte ens bli en förlustrad denna gång för Malmö.

Plus i kanten för försvaret som, efter gårdagens kollaps, var väldigt täta igen. Fortfarande minus för pp som verkar vara helt menlöst i stora drag. Effektiviteten i offensiven är inte alls ok, men det underlättar givetvis när vi håller så tätt. Då kan vi ta poäng trots att vi knappt producerar något själva. Men visst vill vi se betydligt högre produktion från ganska många spelare? Det hade känts bra om vi fick några positiva signaler från anfallsspelet i de två återstående träningsmatcherna. Laget har nu ca en och en halv vecka på sig att gnugga på det som inte fungerar innan nästa match mot Troja och om exakt två veckor väntar genrepet mot Linköping. Låt oss hoppas att vi i dessa matcher får se ett betydligt skarpare anfallsspel med bibehållen skärpa bakåt.

Suddensegern idag innebär att vi landar på samma poäng som Örebro. Vet inte om de räknar på inbördes möten eller målskillnad, antingen blev vi tvåa eller trea i tabellen. Helt oviktigt om 17 dagar givetvis, som alla andra resultat från försäsongen.

---

Mycket tyder på att, som det spekulerades i redan igår, Eric Przepiorka är eller mycket snart är tillbaka i Asplöven efter hans psykbryt igår och därmed omedelbara avsked från Olofström. Kan säkert bli en spännande bekantskap på isen i HockeyAllsvenskan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Real Time Analytics