tisdag 18 september 2012

Berglund först, knappast sist.

Så blev då den första lockoutspelaren klar för spel i Hockeyallsvenskan. Patrik Berglund är klar för spel i Västerås och höjer givetvis kvalitén på laget. Berglund tog alltså täten men han kommer garanterat inte bli ensam i serien. Åtskilliga står på kö och en del lag har till och med så många att ta in att de troligen får sålla. Spännande namn, underhållande på isen men jag är likväl fortfarande helt anti. Ser inget roligt med att se spelare som är här av en anledning och det är inte för att de önskar det. Vad andra lag gör bryr jag mig visserligen inte om det minsta, men jag är rädd att Malmö kommer falla in i samma sväng. Jag kan köpa Mikkel Bødker, om vi tvunget måste. Men om jag fick bestämma skulle vi köra med det lag vi har, jag tror stenhårt på det vi börjat bygga. Det bör inte störas av tillfälliga gästarbetare, det är min ståndpunkt i frågan. Givetvis hoppas jag att denna soppa är över snart, så att NHL-spelare kan hålla till där de hör hemma. Antagligen hoppas jag förgäves...

Som jag skrev igår, kan ni följa rykten och övergångar med lockoutanknytning här: http://www.eliteprospects.com/lockout.php


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Real Time Analytics