tisdag 25 september 2012

Cirkusen igång i Elitserien också.

När Modo idag släppte lös gästarbetande Alexander Steen gick startskottet för ett, vad jag tror, rally i värvningar. Steens Modo fick med sig en poäng från Gävle idag utan att han själv kom med i något protokoll. Vem blir nästa och vart hamnar han? Svartgrönt? 3 pinnar på fem matcher är en jobbig start för en nykomling.

---

I serien det händer var det full huggning ikväll också. Stort fokus från alla håll och kanter på "NHL-kampen" mellan Västerås och Mora. Blev inte mycket kamp av det, Mora tog en enkel seger med 6-2 på bortaplan. Gästartisten, Anze Kopitar, gjorde 1+3 för dalalaget och börjar därmed göra skillnad på allvar.

SSK har det fortsatt tufft efter att ha blivit nollade uppe i Karlskoga. Djurgården, som gjort klart med Douglas Murray, fick stryk hemma mot Oskarshamn med 2-3. Dock utan Murray som kanske debuterar på fredag när de kommer till Malmö.

Självklart är statistiken uppdaterad.

---

Imorgon är det dags för Malmö att dra på blåstället igen och blåställ lär behövas. Borta mot Asplöven, längst upp i ingenstans, i en liten lada på gränsen till Finland. Gäller verkligen att bita ihop och göra jobbet till 100% för det lär inte vara någon stämning som lyfter till stordåd. Jag är genuint orolig för matchen, är rädd att vi kommer vara bekväma vilket med nästintill 100% säkerhet kommer innebära en seger för norrbottningarna. Hoppas verkligen att vi är beredda på denna exotiska match, kommer garanterat inte likna något annat i årets serie. Troligen har den mycket gemensamt med det Sundsvall var innan och det var INTE våra favoritmatcher. Osäkert deltagande för Lukas Ericsson och Emil Carnestad, men om de saknas är det bara för andra att gå in och jobba och leverera.

Matchen kan följas här i textform eller på Viaplay för er som har abonnemang hos dem. Man kan tydligen inte köpa enstaka matcher hos dem längre, idiotiskt nog.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Real Time Analytics