tisdag 18 september 2012

Dags att bruka allvar igen.

Efter flera dagar med matchfritt är det imorgon dags för match igen. Malmö åker upp till den sydligare av seriens båda nykomlingar. Karlskrona vilka krossade oss under försäsongen med 5-0, något jag under inga omständigheter accepterar nu. Blekingelaget är i desperat behov av poäng, man parkerar på noll och måste börja plocka nu. Nykomlingar har en tendens att falla ihop om man inte får med sig poäng direkt i inledningen. Att de är bra behöver vi inte tvivla på med ovan nämnda 0-5 i fortfarande färskt minne. Alltså kommer det krävas lika bra spel som vi visade upp borta mot Örebro i premiären. 100% över hela isen och i 60+ minuter är receptet på framgång, fusk på det och vi kommer få det tufft att få poäng med oss.

Laget är, som det ser ut nu, samma som senast med Pontus Sjögren avstängd och Alexander Ribbenstrand långtidsskadad. Om ni inte ska dit, följer ni matchen vi länken här.

---

Tredje omgången fortsatte ikväll, den innebar att SSK och Tingsryd båda inkasserade ännu en förlust. SSK föll mot Djurgården och Tingsryd mot Leksand. Det betyder att SSK och Tngsryd fortfarande är poänglösa, tillsammans med Karlskrona som sagt. Asplöven gav Örebro gott motstånd men föll med uddamålet på hemmais. Ni vet det, statistiken är uppdaterad!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Real Time Analytics