fredag 7 september 2012

Dags att läsa lite papperstidning

Idag investerade jag i våra två kvällsdrakars hockeybilagor inför kommande säsong. Expressens "Elitseriebilaga" och Aftonbladets "Hockeybibeln" ska ge mig informationen jag kanske saknat. Definitivt kommer jag om inte annat få läsa åsikter på alla håll och kanter. En del kommer jag nicka åt, andra fnysa åt. Men jag kommer framför allt bygga upp en fantastisk längtan efter betydelsefulla seriematcher! Har ni några kulor över i fickan rekommenderar jag er verkligen att investera i dessa publikationer. I Expressens bilaga har dessutom allas vår Johan "Mr. Madhawk" Svensson skrivit lagguiderna för de Allsvenska lagen, bara en sån sak!

Bättre än så här blir inte kvällstidniongsbilagor!

---

Kvällens träningsmatcher för våra opponenter:

Leksand-Örebro 1-3
Västerås-Almtuna 0-3
Södertälje-AIK 1-2

---

Annars är detta den där svarta årsdagen. Ett år sedan nästintill hela Lokomotiv Jaroslavl utplånades i en flygoycka, där ibland Stefan Liv. Vila i frid hockeybröder, hoppas ni spelar hockey vart ni än är nu!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Real Time Analytics