måndag 10 september 2012

Den nya tiden är här

Att Malmö är desperata i sina försök att tvätta bort all skit en del ohyra drog över klubben föregående säsong är uppenbart och självklart. I och för sig har det varit mycket lalleri under många år men säsongen som gick slår alla rekord. Att lyckas värva ihop ett mediokert lag i andraligan för pengar som borde räckt till åtminstone slutspelsplats i Elitserien får ses som en milstolpe i landet vad gäller inkompetens. Att man även stängde träningar och annat tramseri hjälpte inte till att få Malmö som förening att framstå som vettig.

Ja, den gångna säsongen lämnade Malmö som ett svårt sargat skepp, nära nog ett vrak. Utsugna och gravt misshandlade lämnades vi att förblöda, men räddades av viljor som hade hjärtat på rätta stället. Nu är det inte över, kan nog bli lite rättegångar där de som redan fått på tok för mycket vill ha mer för sitt usla jobb. Men det lämnar vi dithän, den dagen den sorgen så att säga.

Idag hade Malmö bjudit in media för att förklara sin spelidé, bara en sån sak. Har aldrig varit med om något liknande i Malmö och SPECIELLT inte förra året som sagt. Helt klart en medveten strategi för att återupprätta sunda kontakter med media efter fjanterierna förra säsongen. Huruvida det var lyckat eller ej låter jag de som var där svara på, men jag har svårt att se att det INTE var uppskattat. Att stå på god fot med media utan att för den skull smöra är ganska viktigt. Låt oss alla hoppas att detta är starten på något nytt och ovanligt i Malmö. Låt oss hoppas att detta är starten på en tid av tålamod och en målmedveten resa. Vi måste få misslyckas och lära av misstagen utan att stora förändringar görs varje gång. Sätt agendan och värdegrunden och FÖLJ den sen. Alla som kommer in i klubben ska veta vad som förväntas och falla in i ledet, utan att för den skull ändra sig som personer. Alla, från VD ner till funktionärer ska dra åt samma håll och med gemensam kraft ska vi nå framgång. En för alla, alla för en. Alla behöver inte vara vänner, men alla behöver respektera varandra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Real Time Analytics