fredag 14 september 2012

Himmapremiär!

Ikväll är det dags att ta emot Malmöpubliken för första gången denna säsong och det kommer bli en välfylld arena. Med hjälp av diverse biljettjippo i Sydsvenskan och City har en hel hoper gratisbiljetter delats ut, allt för att utbilda så mycket publik som möjligt i vad det "nya" Malmö Redhawks är för något. Förhoppningen är givetvis att publiken ska få mersmak och återkomma även när det inte är gratis. Med senaste säsongen i allt för färskt minne kan jag bara säga att om vi kör som mot Örebro även mot Mora ikväll, kommer de med Malmösympatier lämna arenan med en känsla av stolthet för laget. Och det oavsett utgången av matchen, och nej jag skämtar inte.

Med senaste säsongen i färskt minne, allt för färskt faktiskt, är jag ganska säker på att många allt för ofta lämnade arenan med en fadd eftersmak. Det var så många gånger jag efter match där vi tagit tre poäng undrade vad som var fel, varför det inte kändes bra. Det var inte förrän i slutet laget började visa sin fulla potential, flera månader för sent och ohyggliga mängder av miljoner senare. I år är det ett helt annat lag, få om ens någon av spelarna känner att de är för bra för att möta dyngan på andra sidan isen. Den känslan fick jag i fjol, att ganska många spelare tyckte att motståndarna bara skulle ge sig och inse att vi är för bra för dem. Den inställningen finns inte i årets lag vågar jag lova. I år respekterar vi våra motståndare och kämpar som hundar i 60 minuter, för laget och för klubben.

Om det är vad Malmö visar upp ikväll mot Mora, är jag säker på att näst intill alla i arenan kan köpa en förlust. Om man ser och känner att alla ger allt, då kan man köpa förluster rakt av även om seger är vad man vill ha. Så, ni som inte såg laget mot Örebro och nu ska se dem för första gången i år. Förbered er på att krigargäng som är genuint stolta över att vara en del av denna monumentala kursändring för klubben. Det är nya vindar, nytt snack och ny inställning. Vi är inte bäst i världen och orättvist placerade på fel nivå längre, vi är här och nu och jävligt stolta över att representera Malmö Redhawks. Varje match, varje byte och varje sekund. Och vi som är åskådare, kommer känna samma sak om laget kör hela vägen. Vi kommer känna stolthet och glädje. Nu jävlar bara kör vi!

---

Laget är fortsättningsvis utan Alexander Ribbenstrand på grund av skada. Vi är även utan Pontus Sjögren efter matchstraffet senast. Alltså ska Axel Brage försöka upprepa vad han gjorde sist. In som backup för Brage kommer Christian Larsen från J20. 19:00 är tiden och Malmö Arena är platsen. Matchen visas även på TV10.

---

Och sist men inte minst, ni följer väl bloggen på Facebook? Klicka in på https://www.facebook.com/MIFHawkeye och gilla, kommentera och diskutera.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Real Time Analytics