torsdag 27 september 2012

Murray eller inte Murray?

Imorgon är det dags igen, match. Skönt när man får chans till snabb revansch efter en förlust...tycker båda lagen. Det har skrivits en del om att Malmö kommer blanda leken lite så att säga. Det är ingen överdrift att säga att det gått lite knackigt i offensiven. Å andra sidan har defensiven varit allt den inte var i fjol och sen lite till. Förra årets offensiva skills med årets defensiva, är givetvis en våt dröm för en härdad Miffapåg som mig. Men nu är det inte en perfekt värld vi lever i. Min önskan är alltså att vi bibehåller defensiven och får något mer utdelning framåt, då kan vi nog jävlas lite med de stora drakarna ändå.

Det har snackats om huruvida Douglas Murray, som nu är klar för Djurgården, ska spela eller inte i morgon. Det har förekommit rykten på båda håll och vi får helt enkelt vänta och se vad laguppställningen säger imorgon kväll. Det är hur som helst en repris på SM-finalen från våren 1992 som väntar, tjugo år (plus några månader, förvisso) efter det första guldet bärgades. Då fanns Charles Berglund och Mats Lusth på isen, nu står de i båsen. Låt oss hoppas att det går lika bra nu som då.

---

Lite matcher i Hockeyallsvenskan under kvällen. Mest anmärkningsvärt är att SSK förlorade igen, ikväll hemma mot Leksand. Det är helt klart en trend som måste brytas snarast om de inte tänker sig att bli förankrade i botten. Mora blev nollade av Bofors och så visade Oskarshamn att de verkligen är att räkna med i år också. 7-3 mot Västerås är starkt och plötsligt känns vår seger mot dem ännu större.

Vadå? Om statistiken är uppdaterad? Självfallet!

Vi ses på Malmö Arena i morgon! KÄMPA MALMÖ!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Real Time Analytics