torsdag 6 september 2012

När oron kryper på

Det är nu mindre än 6 dagar kvar till premiären och jag kan inte släppa den där lilla men dock gnagande oron. Det är försäsong, men det känns som vi är för trubbiga. Magkänslan säger att vi inte i närheten får betalt för det jobb vi utför. Vi känns som isens sjuksköterskor, vi sliter som as men får väldigt lite betalt. Detta oroar mig, för det finns flera spelare som borde ha det ganska lätt i anfall. Kan i och för sig vara så att jag oroar mig i onödan. Taavola/Lusth kan mycket väl ha lagt upp det så att vi i första hand ska bli bra på det vi var usla på i fjol, defensiven. Där kan man inte säga annat än att det ser riktigt bra ut. Men det krävs att man levererar framåt också. Hoppas att min magkänsla bara är premiärnerver, hoppas att årets upplaga har vad som krävs.

---

Kvällens matcher bland våra alsvenska bröder:

Djurgården-Tappara 3-5
Karlskrona-Tingsryd 3-2 (str)
Brynäs-Leksand 5-0
Rögle-Oskarshamn 2-4

Jag säger bara, WAY TO GO OSKARSHAMN!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Real Time Analytics