söndag 9 september 2012

Next stop, seriepremiär!

Ska jag säga något positivt om dagens skämttillställning uppe i Linköping, där LHC till slut vann med 9-5, får det vara att vi gjorde många mål. Å andra sidan läckte vi som ett såll bakåt och jag vet i ärlighetens namn inte om vi fick ut något av värde i eftermiddag. Ja, vi hängde två i pp men å anda sidan släppte vi fyra i box. Axel Brage bekräftade inte att släkten är värst när han släppte in 7 puckar på 21 skott. Pontus Sjögren tog över i sista och släppte in 2 på 7 skott. Carl Söderberg å sin sida stod för 1+3 i sin första match MOT Malmö, där kan vi snacka om att släkten är värst.

Som sagt otroligt svårt att säga vad man kan få ut av denna drabbning. Att förlora med 4 puckar mot LHC är i princip inget att säga något om, även om de vilade tre av sina bästa spelare. Laget har kvalitéer som vida överstiger våra och så ska det vara. LHC är ett lag som vill slåss om guldet, vi tänker slåss för topp sju...i HockeyAllsvenskan. Men att släppa nio puckar kan aldrig vara ok, då är det bara. Vi har i och för sig visat tydligt innan att vi kan spela bra och tät defensiv, men nej. Inte ok med nio i baken.

Nu är det i varje fall över, ingen mening att analysera detta något djupare. Vi förlorade inga poäng och på onsdag står det 0-0 och båda lagen har 0 poäng i tabellen när pucken släpps vid 19:00 uppe i Örebro. Det är DÅ vi ska vara 100% över hela banan i 60+ minuter, inte idag. Nu är det slut på förskolan och allvaret börjar. Nu ska laget veta vad som ska göras, när det ska göras och vem eller vilka som ska göra det. Försäsongen är över, nu börjar jobbet för laget. Nu är det dags att göra skäl för lönen. 100% gäller, 100% förväntar vi oss och 100% ska vi få. Nu kör vi, drygt tre dagar till nedsläpp! Kämpa Malmö!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Real Time Analytics