tisdag 4 september 2012

Nu börjar det brännas

Så har även HockeyAllsvenskan haft sin upptaktsträff med massor av gull och gos som sig bör. Det absolut viktigaste var att man sa nej till korttidskontrakt för eventuellt lockoutade NHL-spelare, klokt och bra beslut som jag ser det. Sen har en del börjat gråta ut redan noterar jag, det är ankdamm och inget mer än så. Givetvis ska klubbar som bryter mot beslutet straffas. 0-3 i samtliga matcher där NHL-spelare används känns som ett lämpligt straff. Har man nu beslutat detta genom omröstning ska det givetvis följas av samtliga. Även av de dåliga förlorarna.

Roligt för en statistiknörd som mig att man ska skruva upp tempen på statistiken, det ser jag verkligen fram emot. Jag kommer själv ha lite statistik här på bloggen, så fort serien drar igång ska ni kunna hitta lite smaskiga siffror att sätta tänderna i. Framför allt för Malmö-supporters men alla som har något intresse av serien kan hitta något kul att pula med.

Här hittar ni lite citat från dagens evenemang, väl värd att ögna igenom. Några guldkorn finns där.

---

I morgon är det dags för match igen. Troja kommer till Lund och mer hemmamatch än så blir det inte denna försäsong. Bättre pp är vad jag önskar mig, framför allt. Knappt åtta dagar till premiären, börjar brännas riktigt nu!

---

En träningsmatch ikväll för våra kollegor..

Örebro-Vita Hästen 6-1

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Real Time Analytics