onsdag 12 september 2012

Nu kör vi!

Malmös premiär i årets Hockeyallsvenska är nu bara några timmar bort. Vi skrinnar in som klara underdogs mot en av seriefavoriterna, Örebro. Om Rasmus Andersson får spela blir det far mot son, på ett rafflande sätt. Peter Andersson har givetvis mycket hjärta kvar för klubben han tillhörde under så många år. Men, i sport är det vinna som gäller och Peter vill vinna. Vinna vill givetvis även Ulf Taavola och Mats Lusth, speciellt den sistnämnde som verkligen HATAR att förlora över allt annat.

Det blir nog så att Nicklas Jadeland får sitta och se på ikväll, han har någon mindre blessyr och kommer troligen sparas. Pontus Sjögren står och vill garanterat visa att han är etta. Själv känner jag premiärnerverna komma krypande så smått, precis som det ska vara en dag som denna. Man har så många frågor efter försäsongen och lite av svaren kommer vi få redan ikväll. Precis som premiären i fjol  mot Mora gav oss en föraning av vad som komma skulle. Dvs att vi kunde vinna matcher mycket tack vare pp även om vi inte motiverade segern i stort.

Matchen följer ni här, eller via S24 om ni hellre vill det. Om ni nu inte är på plats i Örebro. Kom igen nu Malmö, nu kör vi!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Real Time Analytics