fredag 14 september 2012

Sjögren stängs av ytterligare!

Lite tråkigt att behöva rapportera om jippo när det är hockey vi vill koncentrera oss på, men svårt att inte göra det. Pontus Sjögren stängs alltså av YTERRLIGARE en match samt får böta för att han bara ville skydda sig från att bli träffad av Emil Kåberg.
http://www.hockeysverige.se/article/13517780/tv-matchers-avstangning-for-sjogren

"Det kan enligt disciplinnämndens uppfattning inte ha undgått Pontus Sjögren att motspelaren kom åkande"

Inte? Vilken video har ni tittat på undrar jag? Titta gärna själva här: http://www.aftonbladet.se/sportbladet/hockey/sverige/allsvenskan/malmo/article15430839.ab
Jag ser en Sjögren som är fullt koncentrerad på pucken, tar den, ser i ögonvrån att någon är på ingång, vänder huvudet samt tar upp armen som skydd. Allt inom loppet av EN sekund. Som jag ser det är det Kåbergs ansvar att INTE åka mot målvakten. Det Sjögren gör kallas reaktion, det Kåberg gör är en aktion. Kåberg väljer, Sjögren har en instinkt att skydda sig. Ja, jag är färgad i frågan, men nej. Jag hade ALDRIG sett situationen annorlunda oavsett vilket lag detta gällt. I min värld är detta ännu ett i raden av FIASKO från disciplinnämnden.

Men, vi skiter i dessa pajasar och låter Axel Brage få stå i rampljuset lite. Fullt fokus på hockeyn, det som händer runt om kring kan vi inte påverka just nu ändå. Men en insamling till Sjögrens böter hade varit på sin plats, känns helt sjukt att killen ska betala för att skydda sig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Real Time Analytics