torsdag 20 september 2012

Studsar vi upp eller förblir urspårade?

Skönt att det bara är en dag mellan gårdagens mindre smickrande insats till i morgon när Oskarshamn kommer på besök i Malmö Arena. Bra också att det är ett formtoppat lag som står för motståndet så vi inte kan fuska utan att bli hårt straffade. För fuska gjorde vi frekvent igår, vi gjorde inte det jobb man kan och ska förvänta sig av årets och alla års upplagor av Mif. Noggrant och koncentrerat ska vi spela. Slarv händer, men under inga omständigheter så ofta som igår. Då är det lättja och att inte ta motståndet på allvar, motståndare vi leker med existerar inte i denna serie.

Tillbaka i laget är Pontus Sjögren efter sin jippoavstängning och får förhoppningsvis spela sin första hela match för säsongen. Bara han inte skyddar sig om någon Oskarshamnslirare kommer för nära, då vet vi vad som händer... Lukas Ericsson är ett osäkert kort, men skulle han saknas igen är det helt enkelt hög tid att andra kliver fram. För vem hade kunnat gissa att det skulle se ut som nedan efter tre matcher? Klart det är kul för grabbarna, men andra borde varva upp...nyss.
Tre matcher spelade, tre spelare vi kanske inte förväntat oss i topp.
Hur som helst, om ni inte tänker bege er till Arenan kan ni, under förutsättning att Hockeyallsvenskan tillåter, följa matchen i textform->här. Oavsett hur just du följer laget, hoppas jag att laget gör dig stolt igen genom att ge 100% i 60+ minuter.

---

Dagens enda match i Hockeyallsvenskan såg Almtuna falla hemma mot Leksand med 2-3 vilket innebär att Leksand går upp i topp, för tillfället. Ni kan skriva upp att statistiken är uppdaterad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Real Time Analytics