måndag 3 september 2012

Tangnes blev Bagdad Bob!

Så har den stjärnbeströdda toppligan i Sverige haft sin upptaktsträff. Elitserien, denna dröm som känns längre och längre bort för varje år som går. Å andra sidan blir HockeyAllsvenskan roligare och roligare för varje säsong som går. Det blir färre och färre rena dynggäng och själva spelet är oftast vansinnigt underhållande...om man har rätt nerver vill säga. Åter till Elitseriens upptaktsträff, lite "sköna" och lite sköna kommentarer finns att läsa här. Och under Kenta Johanssons sågning av tippandet hittar ni vad tränarna tippar för SM-guldvinnare.

Javisst, ni ser rätt. Tangnes tippar svartgrönt som svenska mästare! Känns inte som jag behöver kommentera det på något sätt, utan jag låter tipset tala för sig själv. Sen kan man i och för sig fråga sig hur pass verklighetsförankrat eller seriöst det är att tippa så. Klart man ska tro på sitt lag, men det måste finnas gränser ändå. Att vinna så mycket matcher som möjligt, samt att det räcker till för att undvika Kvalserien är en rimlig och inte alls omöjlig uppgift för svartgrönt. Att bli svenska mästare är däremot helt uteslutet. Ok, alla som deltar har chansen, men nej inte ens en på miljonen att guldet hamnar i Skåne denna säsong. Men för en Miffare som mig var det vansinnigt roligt att läsa. Nu hann Tangnes bli Bagdad Bob innan eventuellt Qvarfort blir det!

Nog om det, imorgon är det Hockeyallsvenskans tur att stå i rampljuset och jippot sänds live av S24. Då lär det bli fler verklighetsfrämmande tips att le lite snett åt. Vi kan utgå från att Djurgården, Leksand och Örebro kommer få flest tips på direktplatserna och det är helt i sin ordning. Övriga lag måste verkligen vässa till och stå upp hela serien om något annat ska ske. Malmö? Nej, kan inte se oss nå topp tre. Däremot blir jag gravt missnöjd om vi blir sämre än sjua. Mer om det framöver.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Real Time Analytics