onsdag 24 oktober 2012

Chans att plocka en placering väntar.

Efter den starka bortasegern mot Örebro är det nu dags att göra något av värde på hemmais. I morgon kommer Mora på besök, dala laget parkerar just ovanför oss i tabellen med 2 poäng mer. Alltså kan vi kliva upp ett pinnhål om vi tar en trea. Två räcker inte på grund av katastrofalt mycket sämre målskillnad. Vi har fyra raka hemmaförluster och är i desperat behov av att vända den usla trenden.

Inför matchen tar Pontus Sjögren plats mellan stolparna igen och han måste givetvis vara på topp för att vi ska ha en chans att vinna. Philip Hersby är tillbaka i laget efter att ha blivit far. Sebastian Meijer är osäker på deltagande på grund av väntan på samma. Rasmus Andersson kommer spela igen efter att ha gjort en imponerande insats mot Örebro, där han spelade på fyra backar i slutet. Johan Björk är osäker på grund av den smäll han fick mot nacken.

Bäst poängplockare i lagen:

Malmö - Ludvig Rensfeldt 3+5
Mora - Tobias Ericsson 5+9

Nu återstår det att se om Anze Kopitar lockar något folk till Arenan, eller om några av Emporiabesökarna kliver in i arenan efter all shopping.

---

Två matcher i Hockeyallsvenskan ikväll. Asplöven-Karlskoga 1-5 och Tingsryd-Västerås 0-1. Statistiken är uppdaterad.

Sen är det svårt att bortse från att svartgrönt förlorade igen, oavsett om vi skulle lyckas gneta oss till Kvalserien eller ej vill vi gärna se de andra där.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Real Time Analytics