torsdag 4 oktober 2012

I morgon gäller det!

Redan igår mässade jag om att morgondagens drabbning uppe i Uppsala är hyperviktig. Det går dock inte att poängtera nig mycket hur mycket vi behöver komma igång. Vi har flera spelare som bör och ska producera i jämn ström i denna serie och en snabb titt i poängligan sorterad på gjorda mål är faktiskt pinsam läsning för många spelare.

Poängliga sorterad på gjorda mål.
Storm och Hetta är finfina karaktärer och njuter säkert av varje minut de får på isen. Däremot är det inte speciellt fint att se målnollor i Bergströms, Andersons, Jadelands och Perssons kolumner. Någonstans trodde jag att Anderson var tänkt att producera i PP med skott. Hittills tycker jag han verkat ytterst ovillig att ta skott. Å andra sidan gör han vad han ska i hemjobbet och är därmed inte en kille jag vill såga speciellt mycket. Persson kallades av en del för en budgetvariant av Klasen, inte speciellt mycket efter starten och nu går han skadad. En assist är gravt underkänt givetvis och det syntes på honom i de sista matcherna också, han vet att han inte levererar det han ska.

Så, hur ska vi vinna matchen? Tja, eftersom vi är bottensämst på att hänga puckar gäller det att vara 100% i defensiven och lägga allt på mål vi bara kan. Vi måste köra som i sista perioden mot Västerås, från första till sista sekunden. Annars är risken överhängande att femte förlusten inkasseras, något jag inte vill tänka på över huvud taget. Om ett dygn kanske jag måste men inte nu och här. Vi MÅSTE vinna, vi SKA vinna och vi MÅSTE VÅGA vinna igen! Det är dags att visa det vi såg i de inledande matcherna, varje match och varje byte. Sommaren är slut, nu gäller det att köra som idioter ända fram till vårkanten! I morgon gäller det! Stå upp för skölden, stå upp för varandra och stå upp för er stolthet!

---

Fler gästarbetare kommer. Västerås plockar hem Mikael Backlund på två månader till att börja med och som bekant fyller snart Djurgården på med Gabriel Landeskog. Södertälje får in Matt Read och Carl Hagelin. Finns alla förutsättningar för en riktigt jipposäsong nu, bara att hoppas på en lösning i lekstugan där över.

---

Och visst förlorade J18 mot Frölunda idag med 1-4, förluster, förluster, förluster. Tröttsamt och tråkigt...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Real Time Analytics