tisdag 16 oktober 2012

Ska vi ta och bruka allvar nu?

Imorgon smäller det igen, match för Mif och chans till nya poäng. Det är massor av grus i maskineriet i vår stolta lagmaskin för tillfället och vi får hoppas att det skett en rejäl renovering sedan käftsmällen uppe i Södertälje senast. Till skillnad från början av serien är det nu inte bara målskyttet och powerplay som behöver åtgärdas utan även försvaret som kollapsat de senaste två matcherna. Som ni förstår har det funnits en diger lunta för lagledningen att beta sig igenom.

Troja/Ljungby väntar alltså och även om vi slipper möta praktikanter från NHL är det ett grymt lag att möta. De bara kör och jobbar stenhårt. Ger vi dem lillfingret slukar de hela laget. Vad vi måste göra är att köra ännu hårdare och vara äcklig disciplinerade för att citera Timo Lahtinen. Vi kommer till match utan Alexander Ribbenstrand och Emil Carnestad, medan Robin Alvarez är redo för match efter att han bröt under matchen mot SSK. Pontus Sjögren, som inte varit den stabile sista utposten vi behöver senaste två matcherna, sätts i mål igen. Hoppas att han studsar tillbaka, jag är helt säker på att jag ställt Axel Brage i morgon om jag varit tränare.

Vad jag hoppas på är att vi får samma typ av islossning som bottenkämpande Timrå fick mot Linköping ikväll. 5-1 nere i Linköping är riktigt starkt, något likande för oss i Ljungby i morgon hade smakat fågel!

---

Två matcher i Hockeyallsvenskan ikväll där båda gick till förlängning. Asplöven-Oskarshamn 5-6 och Tingsryd-Mora 1-2. Statistiken uppdaterad!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Real Time Analytics