söndag 21 oktober 2012

Veckosammanfattning.

Vilken vecka det blev, för oss som har större eller mindre sympatier för IF Malmö Redhawks. Först gnetarsegern borta mot Troja och sen det historiskt stora magplasket mot Leksand igår. Såg faktiskt lite på reprisen av matchen idag igen och det var verkligen så att vi hade matchen till 0-1 kom. Inte så att vi var överlägsna på något sätt men vi hade fin kontroll på det som hände på isen. Sen kom målet och vi föll mer eller mindre ihop som ett korthus. Även om vi gjorde ett ärligt försök att höja oss i slutet av matchen.

Nu verkar det som kräftgången kommer få någon form av följder i klubben. Det snackas om NHL-spelare och omfördelning av tränarnas uppgifter. Av dessa två är den senare något jag köper rakt av. Jag ser det fortfarande så att det är den grupp vi är som ska göra det. Hur vi gör det är däremot ganska ointressant och om vi går bättre med Lusth som huvudansvarig spelar det nog inte Taavola någon roll. Skyfflar man runt bland spelarna kan man givetvis skyffla runt bland ledarna också. Däremot är jag helt emot att plocka in gästarbetare, jag köper inte idén. Jag vill köra med det vi har och jag vill att det vi har ska vara det frö som i förlängningen ska växa till något större. Men, vi vet hur det är. Tålamod och Mif är inte två saker som kan finnas i samma rum, tyvärr.

Kommande vecka blir det två riktigt tuffa matcher. Borta mot Örebro och hemma mot Mora. Känns ändå bra att vi får tuffa matcher där vi kommer få slita som djur för att ha chans. Vi behöver hårt jobb och mycket hårt jobb.

---

En match i serien idag, Djurgården vann enkelt med 4-0 över Asplöven. Stockholmarna är riktigt på gång uppåt medan norrbottningarna har det ännu jobbigare än oss. Statistiken är uppdaterad.

Missade ni något i veckan? Här kommer inläggen från äldst till nyast.

Ska vi ta och bruka allvar nu?
Viktig seger, trots domarkatastrof.
Mackan nollade RBK!
Starka Leksand kommer på besök.
Malmö helt chanslösa mot Leksand.

Önskar er en bra kommande vecka och att vårt lag får islossning i anfallet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Real Time Analytics