tisdag 9 oktober 2012

Viktig holmgång väntar.

I morgon kommer BIK Karlskoga på besök till Malmö Arena, något som knappast kommer locka någon storpublik. Lite konstigt egentligen då f.d. Bofors IK är ett riktigt krigargäng en hemmapublik älskar att hata. Det brukar bli hårda bataljer och sällan tråkiga matcher. Hårt och tufft, som hockey ska vara. I laget hittar vi bröderna Westerholm, de som skulle bli Mifs:s budgetvariant av Sedinarna. Istället fick de söka sig vidare då de inte på långt när fick den istid de hade behövt i fjol. Nu kommer de ner för att "betala tillbaka" så klart och släkten är alltid värst som vi vet. I Malmö hade de placerat sig i topp av den interna poängligan, vilket förvisso inte säger mycket alls, med sina 5 respektive 4 poäng.

Malmö får tillbaka Mattias Persson och Stefan Lassen jämfört med segermatchen mot Almtuna senast. Den förstnämda hade vi VERKLIGEN behövt få igång poängproduktionen från och helst nyss. Vad hade passat bättre än att proppen går ur för honom i morgon redan? Nå, vi får se hur hårt han spelas. På förhand är han uppsatt som trettondeforward, men det kan givetvis ändras i realiteten. Om ni inte har för avsikt att besöka arenan i morgon kan ni följa matchen dels via text (om det blir någon rapportering återstår att se) och dels via Hockeyallsvenskans streaming

---

Annars har det idag rapporterats om att allstar-matchen mellan finska Mestisligan och Hockeyallsvenskan ställs in på grund av att förbundet inte ger grönt ljus. Vem bryr sig? Hockey ska vara på riktigt under säsong, plojmatcher kan spelar under försäsongen. Det är min högst personliga åsikt.

---

Några matcher i Hockeyallsvenskan ikväll med följande resultat.

VIK Västerås HK-Leksands IF 4-1
IF Troja/Ljungby-Almtuna IS 4-1
Södertälje SK-Tingsryds AIF 4-3
Mora IK-Asplöven HC 4-2

SSK stoppade alltså Tingsryds svit och givetvis är statistiken uppdaterad.

---

Och Brynäs gjorde sitt jobb mot svartgrönt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Real Time Analytics