torsdag 29 november 2012

Äckligt svår fredagsmatch väntar.

Bortamatch mot serieledaren Leksand, på en fredag. Alltså är vi vad SSK var för en vecka sedan i morgon, ungefär. Jag ska vara ärlig och säga, formtopp eller ej, att allt mer än noll poäng är mycket bra av oss i morgon. I stora drag krävs det samma äckliga effektivitet som igår mot Troja samt att vi spikar igen fullständigt bakåt. Jag är nöjd om vi bara kör och åtminstone ser till att Leksand får slita riktigt ont för att kunna vinna. Antagligen är, som så ofta, de första tio minuterna ganska avgörande för vad vi kan förvänta oss. Kan vi rida ur stormen och kanske hänga något mål, då sitter vi nog i förarsätet. Fixar vi inte det kommer det sannolikt handla om att se till att siffrorna inte rinner iväg.

Visserligen känns det som ett annat år men det är bara drygt en månad sedan Leksand fullkomligt körde över oss i arenan med pinsamma 6-0. Något sådant vill vi INTE se igen, tack. Det är samma lag som är uppe som senast mot Troja. Det vill till att vi lyfter oss betydligt från den matchen, annars känns de där 6-0 inte helt osannolika faktiskt. Hoppas på fin hockeyunderhållning framför burken imorgon, rent och snyggt spel. Och ja, jag hoppas på orättvist mycket flyt för oss!

---

Kvällens ögonbrynshöjare är absolut Karlskronas överkörning av Djurgården med 5-2. FBK:s 7-1 mot RBK kändes betydligt mer väntat. Inte nog med att FBK är klasser bättre, RBK har dessutom haft magsjuka i hela truppen i veckan. Nästan så jag tycker synd om lillasyster, men bara nästan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Real Time Analytics