onsdag 21 november 2012

Det tätnar på övre halvan.

Efter Djurgårdens och Södertäljes segrar ikväll får man säga att tabellen är så spännande de flesta önskar. Just nu slåss fyra lag om de tre första platserna, Leksand, Karlskoga, Södertälje och Västerås. Där under är det sex lag ytterligare som slåss om PO-platser. Alltså är just nu tio lag inblandade i kamp om sju platser. Och längst ner är det tre lag som slåss om att undvika näst sista platsen. Det är egentligen bara Karlskrona som känns som givet jumbolag, visserligen mycket kvar men det ska till en rejäl förändring för att det ska ändras.

Vad vi absolut kan konstatera är att seriens just nu två formstarkaste lag drabbar samman i Malmö Arena på fredag. SSK med åtta raka segrar och vi med sex segrar på de åtta senaste matcherna. Alla förutsättningar för en riktigt härlig fredags underhållning finns alltså och jag hoppas att riktigt många söker sig till Arenan för att fira in helgen.

---

Lite positiva och härliga Mif-skriverier i media spreds över nätet idag. Det var Kent Jönsson på Sydsvenskan som postade följande härliga inlägg: Större än hockeylivet
Den som inte blir glad av den texten, måste vara RBK:are.

---

En förlängning skrev Mr. Madhawk om idag också. Magnus Häggström har förlängt med ett år, gott och en bra kille att ha i laget.

---

Kvällens matcher.

Örebro-Djurgården 1-2
Almtuna-Troja 1-5
Tingsryd-Södertälje 2-3
Oskarshamn-Karlskrona 3-1

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Real Time Analytics