torsdag 22 november 2012

Fredagsbatalj i Malmö Arena!

Imorgon är det fredag, de flesta får lönen på kontot och passande nog kommer Södertälje ner till Malmö för att inkassera sin första förlust på många, många matcher. I varje fall är det vad vi hoppas på för att göra fredagen till en dag värd att minnas. Åtta raka segrar för SSK alltså och samtidigt är även vi inne i en ganska respektingivande formtopp. Sett över de åtta omgångar SSK gått obesegrade är de givetvis formstarkast i serien, men precis där under checkar vi in på andra plats. Båda lagen med +17 mål.

Robin Alvarez går in i laget igen och Pontus Sjögren tar över uppgiften som burväktare igen. Hoppas verkligen att många hittar ut till Arenan i morgon för att hjälpa pågarna att stjälpa och göra slut på SSK:s mäktiga svit. Samt förlänga vår hemmasvit som just nu är fem raka segrar. En fredagslycklig, välbesökt arena där alla vet sin uppgift. Laget spelar sitt spel och vi på läktaren ser till att vara så jobbiga vi kan för motståndare och domare. Jag ser fram emot en underhållande fredagskväll och hoppas att många av er gör det också.

---

I kvällens enda match hade Mora 4-2 borta mot Asplöven med drygt en minut kvar av matchen. Då både reducerade och kvitterade Asplöven och tog sedan bonuspinnen via straffläggning. 5-4 till Aplöven alltså. Men Moras poäng tog dem förbi oss i tabellen på grund av bättre målskillnad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Real Time Analytics