måndag 12 november 2012

Lattjo lajban mot Tingsryd, allvaret uppskjutet tills på onsdag.

IF Malmö Redhawks vs. Tingsryds AIF 7-2

Att det skulle vara allvaret som började ikväll var en klar överdrift. Mif fick sig ett bra träningspass i varje fall, när man fullständigt körde över Tingsryd och visade inga tendenser till nerver i en ändå viktigt match för båda lagen. Som det verkar har vi absolut bevarat formen från innan uppehållet, men det blev inget test ikväll som sagt. På onsdag blir det ett test av formen när vi åker upp till Västerås för att ta oss an det rejält NHL-förstärkta laget som ikväll slog Djurgården på Hovet efter sudden. Det resultatet innebar att vi passerade stockholmarna i tabellen för övrigt.

Det absolut roligaste ikväll var att Rasmus Andersson för första gången fick spela pp i A-laget och omgående smäller in ett mål. Oj, oj, oj vad viktigt att vi knyter upp den grabben...NYSS! På onsdag kanske även André Burakovsky kan få vara med i pp? Han var ledig ikväll efter sitt matchande med juniorkronorna. Han är tveklöst värd den chansen och jag tror absolut att han liksom Andersson är mogen att ta den också.

Annars var det givetvis, med reservation för eventuella ändringar, också kul att det var sju olika målskyttar i kväll. Det känns fint att fler och fler knutar löses upp i laget som för bara ett tag sedan var så hämmat av ångest. Fantastiskt hur snabbt det kan gå i hockey, lite medgång och saker börjar hända som inte var i närheten av att hända innan. Nu hoppas vi att vi kan hålla upp detta framöver och ta många sköna pinnar i november och december.

---

Övriga matcher ikväll.

Oskarshamn-Karlskoga 2-3
Djurgården-Västerås 2-3 sd
Almtuna-Asplöven 3-4
Troja-Karlskrona 2-1

Statistiken uppdateras efter hand.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Real Time Analytics