tisdag 13 november 2012

NU börjar allvaret igen.

Efter gårdagens skrattmatch är det imorgon dags för allvar på allvar så att säga. Ett intill genomskinligt blekt Tingsryd kan inte jämföras med ett bra och väl fungerande lag som Västerås på något sätt. Att vi skulle vinna i morgon, uppe i Västerås får ses som en troligen övermäktig uppgift. Däremot borde vi kunna få med oss någon poäng om vi klarar av att köra 100% hela matchen igenom. Men det råder givetvis ingen som helst tvekan om att hemmalaget är skyhöga favoriter och det är helt i sin ordning.

André Burakovsky är tillbaka i laget och placerar till att börja med Frederik Storm på bänken. Just Burra har det ryktats en del om under dagen, Mr. Madhawk skriver att han skall vara mer eller mindre överens med Frölunda inför kommande säsong. Killen gör givetvis som han vill men jag har mycket svårt att tro att det är en speciellt intelligent väg att gå för honom nu. Om det skulle vara så att det är så det ligger till, kan han lika gärna dra nu. Finns ingen anledning att vi spelar killar på bekostnad av spelare som mycket väl skulle kunna vara med oss nästa säsong. I princip känns det inte ok att spelare under 20 år, som får spela regelbundet med A-laget, ens kan tänka tanken att lämna. Nå, ännu är det bara rykten men riktigt tråkiga sådana.

---

Två matcher i kväll. Mora slog Leksand med 3-2 (segermålet av Anze Kopitar, 7 sekunder från full tid) och Södertälje straffade Örebro med 3-2. Statistiken är uppdaterad.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Real Time Analytics