söndag 18 november 2012

Tillbaka på PO-plats.

IF Malmö Redhawks vs. Almtuna IS 3-1

Jag kunde inte se eller följa matchen eftersom jag befann mig på en bjudning men kan konstatera att vi gjorde det vi kunde förvänta oss och tog tre poäng för tredje gången denna vecka. Ett fullständigt lysande facit givetvis som gör att vi efter 22 omgångar parkerar på play off-plats igen. Vi har 8 poäng upp till Kvalserieplats och 12 poäng ner under kvalstrecket och plötsligt känns det mesta betydligt bättre i hockeylivet.

Nu kommer det dock en vecka som blir en riktig utmaning. Karlskoga på bortaplan och Södertälje hemma. Båda lagen ligger över oss i tabellen och båda lagen har en bra form. På förhand känns det inte alls på något sätt otänkbart att vi kammar noll men å andra sidan har vi en ruggigt bra form just nu. Om vi tittar på tabellen över de fem senaste matcherna förstår ni hur bra det gått för oss på slutet.
Formtabell, fem senaste.
Men det har varit mest matcher mot lag på den nedre halvan, endast VIK har varit ett topplag och den matchen hade vi duktigt med flyt i. Som ni förstår kommer det bli en härlig utmaning för laget. Dessvärre kan det mycket väl bli så att vi får klara oss utan Robin Alvarez som utgick tidigt ikväll. Inte den spelare vi helst skulle vara utan. Andra får kliva fram om det blir så, hoppas på en bra vecka till. Tre poäng för betraktas som godkänt resultat när SSK matchen är färdigspelad på fredag kväll.

---

I kvällens andra match körde DIF över Leksand med 6-2.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Real Time Analytics