fredag 2 november 2012

Tvåsiffrigt i arenan när Mif slaktade Asplöven!

Uppdaterad

IF Malmö Redhawks vs. Asplöven HC 10-2

Jag önskar jag hade exakt info på hand, men jag TROR inte Mif gjort 10 mål eller mer sedan omgång tre säsongen 05/06 då Nybro betvingades med 10-3. Ikväll blev det 10-2 mot Asplöven och det kan man väl säga är ett bra svar från laget på frågan om hur man ska göra i matcher som SKA vinnas. Matchen var i praktiken avgjord redan efter 13 minuters spel och jag gillar att vi verkligen fortsatte köra hela vägen ändå.

Första målen för säsongen kom också för tre spelare vi gärna ser mer produktion från. Mattias Persson (2+2), Nicklas Jadeland (1+0) och André Burakovsky (1+1). Riktigt viktigt för Persson att få göra mål, hoppas verkligen att det löste upp en del knutar för honom. Men den stora vinnaren, poängmässigt, ikväll blev Robin Alvarez. 4 mål och 2 assist från Robins sida bevisar bara ytterligare att han verkligen är hetare än flytande metall just nu.

Hoppas att vi konserverar kvällens form tills på söndag, även om inga jämförelser ska göras mellan Asplöven och Djurgården. Men med rätt inställning kan vi slå Djurgården vilken kväll som helst, även om vi kommer behöva en del flyt och en bra målvakt också. Redan på söndag kommer de hit, men farm tills dess ska vi bara njuta av en islossning som heter duga. Bättre början på helgen kunde vi inte få!

Bara tvungen att lägga till denna bilden från statistiken (klicka på den för originalstorlek).---

Övriga resultat ikväll.

Oskarshamn-Djurgården 0-1
Tingsryd-Karlskrona 4-2

Kvällens resultat innebär att det ser helt nattsvart ut för Karlskrona och Asplöven nere i botten. Statistiken är uppdaterad, eller kommer uppdateras inom kort.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Real Time Analytics