måndag 17 december 2012

Dags att återgå till hockeyvardagen.

Efter landslagsuppehållet där Sverige blev tvåa för övrigt är det nu dags för "riktig" hockey igen, med andra ord matcher som betyder något i tabellen vi följer. Sedan förra matchen har Mif gjort sig av med RJ Anderson. Detta betyder att imorgon kommer Emil Carnestad finnas ombytt och det var inte precis igår. Han har hunnit göra 9 matcher för IK Pantern med 3 assist som facit. Frågan är om han tar Andersons plats på bänken rakt av eller om han kommer få spela något?

I övrigt är laget, som det ser ut idag, skadefritt och sjukdomsfritt. Alltså blir det antagligen samma lag som sista matchen mot Karlskrona fast med Sebastian Meijer med igen. Annars vill jag inte göra några jämförelser mellan matcherna, Oskarshamn är klasser bättre än Karlskrona och kommer bli en rejäl julnöt för Mif. Smålänningarna parkerar precis under oss i tabellen med en ynka poäng mindre, så förstår ni att det är ännu en i raden av så kallade sexpoängsmatcher. Fyra poäng före i bästa fall, eller i värsta fall två poäng efter är vad vi kommer leva med om ungefär ett dygn. Vi vann förra hemmamatchen mot Oskarshamn med 3-1 men fick dyngstyk i bortamatchen.

Hur som helst ska det bli riktigt roligt att det drar igång igen och jag hoppas att vi filat rejält på pp och kunnat bibehålla formen från före uppehållet. Känns spännande och faktiskt lite nervöst. Nu kör vi, full fart framåt!

---

Kvällens matcher:

Almtuna-Leksand 4-3 e.str
Tingsryd-Örebro 4-1
Troja-Karlskoga 0-9

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Real Time Analytics