torsdag 20 december 2012

Malmö gav Asplöven tidig julklapp.

Asplöven HC vs. IF Malmö Redhawks 3-1

Malmö tänkte inte vara sega efter resehelvetet upp till världens ände och var inte det heller, i tio minuter. Det var Mif för hela slanten men sen var det slut på bensinen. Inte att Asplöven var speciellt mycket bättre för det men de fick i varje fall chansen och tog den till slut också. Jag kan inte se att vi skulle gett bort någon poäng ikväll om vi kunnat köra hela matchen, även om det bara är spekulationer givetvis. Vi fick dessutom spela löjeväckande mycket boxplay vilket knappast hjälpte till med tempot.

Så, vi gav Asplöven chansen vilket man väl kan se som en vacker gest om man är på det humöret. Eftersom det snart är jul ska man vara givmild och hjälpa de behövande. Skämt å sido ska vi givetvis inte förlora två matcher mot Asplöven i denna serie, detta år. Det finns ingen annan att skylla på än oss själva heller, förvisso är domaren värdelös men det är inte första gången eller sista gången det händer. Om man spelar så osannolikt uselt pp som vi gör nu, även om vi inte fick många chanser, kan man inte skylla på någon annan än oss själva. Det krävs samma intensitet i hela matchen som vi visade i inledningen, då kan och ska vi slå Asplöven 9 gånger av 10.

Så, god jul Asplöven! Av Malmö fick ni tre fina poäng som gav er en hygglig marginal ner till det nedersta strecket. För Malmös del önskar jag att Jesper Mattsson kunde komma med lite mer pp-magi igen, för det har varit riktigt uselt igen på slutet. Önskar också att vi INTE spelar så här mot Djurgården den 26, då blir det vansinneskross.

---

Övriga matcher ikväll:

Västerås-Mora 2-3
Karlskrona-Tingsryd 3-0

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Real Time Analytics