tisdag 4 december 2012

Ska junior knäppa senior på näsan, igen?

Ja, jag pratar givetvis om Rasmus Andersson som har chansen att knäppa gammle farsgubben på nosen när Örebro kommer till Malmö för första gången denna säsong. Bortamatcherna är klara och vi fixade dem galant med 5/6 möjliga poäng. Vi är hemmastarka nu, ruskigt hemmastarka till och med. Givetvis kommer vi närmre en förlust för varje match, det är självklart. Vi är fjärde bästa hemmalag just nu och Örebro är tredje bästa bortalag. De har gjort fler mål än de släpper in på bortais och de vinner mer än de förlorar. Blir helt klart en rejäl bit att ta tag i, något jag skrivit länge nu. Vi har vält storheter som SSK, VIK och LIF på senare tid och ska absolut ge Örebro en rejäl match om poängen.

Om vi spelar som mot SSK hemma, kommer vi vinna i morgon. Om vi spelar som mot Troja, känns det mer tveksamt. Då kommer vi behöva det nästan obehagliga flyt vi haft med mål och motståndarnas missar på slutet. Bra lag har flyt, man har förtjänat flytet så att säga och med den inställning vi visat över hela isen förtjänar vi flytet. Enligt Mr. Madhawk tar Alexander Ribbenstrand INTE plats i laget i morgon. Istället plockar man med André Burakovsky igen, återstår att se om han får någon istid. I morgon vid 19:00 smäller det. Ska Örebro knäcka vår svit? Ska vi ta en tredje seger mot dem eller ska de lyckas vinna? Många frågor ska besvaras. Hoppas på mycket kamp, rejäl inställning och en tredje seger mot vår gamle back/sportchef/tränare.

---

En glad nyhet om Mif. Pontus Sjögren har skrivit nytt 3-års kontrakt med klubben, garanterat med en massa klausuler men oavsett. Känns bra att ha grunden lagd i sista utposten.

---

Några resultat från serien igår och ikväll:

3/12 Djurgården-Almtuna 3-0

4/12 Oskarshamn-Troja 3-1
        Mora-Södertälje 2-3
        Västerås-Tingsryd 0-1

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Real Time Analytics