måndag 14 januari 2013

Dags att hoppa på vinnartåget igen.

Imorgon kommer våra småländska vänner från Ljungby på besök till Malmö Arena och vad hade varit finare än att välkomna dem med en rejäl överkörning? Nu tror jag inte nödvändigtvis att det är det mest troliga scenariot trots att Mif lekte hem förra hemmamötet med 7-3. Malmö har vunnit båda mötena hittills vilket garanterat gör att Troja är rejält revanschsugna. Å andra sidan är Mif säkert lika sugna på att komma upp på det vinnande spåret igen efter två raka 1-3 förluster. Helt säkert kommer det bli en fartfylld tillställning, det brukar det bli när Troja är inblandat och även Mif trivs bäst med hög fart denna säsong.

Tillbaka i laget är Rasmus Andersson efter skada samt André Burakovsky efter helgens utflykt till J20. Alexander Ribbenstrand fortsätter gå in på tre backpar. Vilken vändning för Ribben efter hans extremt korta utlåning till Karlskrona. Helt borta från laget, tillbaka på grund av Anderssons skada och nu några matcher senare helt ordinarie. Jag unnar honom verkligen det efter den vansinnigt långa skadefrånvaron och så länge han spelar sitt spel enkelt och rejält tillför han en dimension i försvaret trots allt.

Utanför laget är dock Emil Carnestad och det känns tråkigt, tycker nog att han gör det bra när han får spela. Han gör det i varje fall inte sämre än någon annan back tycker jag, kanske kunde vi spela på åtta backar? Nå, det är tränarna som spelar laget och så länge vi uppnår topp sju har de gjort vad man kunde förvänta sig av laget. Jag kan ha åsikter om vilka spelare man bör och inte bör satsa på, tränarna bestämmer och vet troligen bättre än mig vem och varför som ska spela respektive inte. De som spelar i morgon har en uppgift, bärga tre poäng och det förväntar jag mig att de gör också.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Real Time Analytics