tisdag 29 januari 2013

Mif kan göra sig klara för semester...

IF Malmö Redhawks vs. Karlskrona HK 1-2

Enkelt att sammanfatta denna match, kan man inte slå seriens jumbolag så kan man faktiskt inte slå någon. Denna match ska Malmö vinna och dessutom vinna komfortabelt. Men, eftersom laget har kollapsat så fullständigt och totalt är vi mer eller mindre helt harmlösa. Inte för att Karlskrona gör en speciellt imponerande match, men det krävs inte heller speciellt mycket för att slå oss om vi ska vara ärliga.

Som jag ser det är säsongen över, det ska till en massa teorier och tur för att det ska kunna bli en sjundeplats. Och man kan utan att överdriva säga att vi ska vara oändligt tacksamma för november. Den månaden räddar oss från ett ännu större fiasko, nu blir det "bara" ett vanligt fiasko. Finns inte mycket mer att säga om detta. Min besvikelse är monumental, detta var inte vad detta lag skulle stå för i mitt bokslut över säsongen. Jag ville skriva att man krigade in i mål, jag antog att det inte skulle räcka till några större framgångar men åtminstone skulle man slå förra årets skrytbygge på fingrarna. Så blir det inte, inte i närheten faktiskt.

Mitt tips till Sylvegård är att redan nu släppa de spelare han vet inte funkar. Låt dem gå vidare och spela av säsongen med de man tänker bygga på. Visst det är 30 poäng kvar att spela om, men nej. Säsongen är över, inled förberedelserna för nästa från och med nu.

---

Övriga matcher i serien ikväll:

Örebro-Asplöven 3-2
Tingsryd-Leksand 1-3
Almtuna-Karlskoga 3-4 sd
Troja-Västerås 1-0
Södertälje-Djurgården 4-3 e.str
Mora-Oskarshamn 1-6

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Real Time Analytics