fredag 25 januari 2013

Tung press på Malmö i matchen mot Mora.

Som om inte Malmös bedrövliga form skulle vara illa nog passade Oskarshamn på att piska SSK ikväll. Smålänningarna förpassade därmed Malmö till niondeplatsen, visserligen med en match mer spelad men inte mycket talar för att det ordnar till sig imorgon. När vi ändå snackar form kunde väl en titt i formtabellen vara intressant? Eller intressant är inte det rätta ordet, snarare ren och skär terror. Vårt lag är faktiskt dyngsämst i serien just nu, skrämmande och bedrövligt. Titta och gråt mina vänner, titta och gråt.

Formtabell
Så, med dessa förutsättningar är det åtminstone glädjande att Mora bara har marginellt bättre form. Det innebär att Malmö åtminstone inte bör bli överkörda imorgon. Bör inte skriver jag, för när ett lag väl är i fritt fall som Malmö kan det bli riktigt ruggigt innan det börjar plana ut. Riktigt ruggigt hade varit att bli överkörda av ett lag av Moras kaliber, då vet man att det är riktigt illa.

Emil Carnestad är återkallad efter en match i ettan med Olofström och kommer få spela från start imorgon, hoppas han fick en duktig dos självförtroende för det behöver laget. Axel Brage som ersatte Pontus Sjögren i förra debaclet får fortsatt förtroende och jag hoppas han tar det rejält. Både Alexander Ribbenstrand och Sebastian Meijer saknas på grund av skador. Nu är det bara att vänta på nedsläpp och hålla tummarna att laget har energin och viljan från start. En snabb titt i tabellen ovan igen och jag är orolig, mycket orolig.

---

Kvällens matcher:

Karlskrona-Örebro 1-4
Karlskoga-Tingsryd 3-2 sd
Västerås-Almtuna 3-2 sd
Oskarshamn-Södertälje 3-2

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Real Time Analytics