fredag 22 februari 2013

Skön seger mot Karlskoga.

BIK Karlskoga vs. IF Malmö Redhawks 1-3

Att säsongen skulle fortsätta efter seriens slut är fortfarande mer eller mindre uteslutet. Det kommer krävas ett mirakel och inget varken jag eller för den delen laget kan tro på. Däremot kan man avsluta snyggt, så snyggt man kan. Man kan exempelvis slå Karlskoga som jagar en direktplats till Kvalserien. Att slå Karlskoga är förövrigt det bästa man kan uppleva nu när svartgrönt gästspelar i Elitserien. Att svineri man fått uppleva i matcher mot Karlskoga gör att i varje fall jag kan njuta av att hjälpa till att sabotera för dem.

Faktum är att det idag kändes mycket mer avspänt i laget, inte samma stress vi fått uppleva så många gånger. Kan nog bero på att laget slappnar av lite nu när de inser att det mer eller mindre är kört. Tvånget att vinna har förbytts i mer glädje av att lira, som det ska vara alltså. Att man inte fått fram det under senare delen av säsongen är tråkigt och onödigt som det känns. Att man har kul inom gruppen råder det ingen tvekan om när man fick se segerfirandet i Karlskoga. En imitation av hemmalagets firande tyder på humor och glädje.

Med 95% säkerhet är matchen mot SSK på tisdag sista chansen att se denna upplaga av Mif på hemmais. Förra mötet hemma mot SSK är en av de bästa om inte DEN bästa matchen denna säsong. Hade varit riktigt fint med en fin avslutning för hemmapubliken så det är ett bra minne och bra bilder att minas hela sommaren lång. Säsongen blev inte vad vi önskade, men å andra sidan. Ett billigare Mif i kronor räknat har knappast existerat (möjligen Babyhawksvåren undantaget) sedan 1988.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Real Time Analytics