lördag 2 mars 2013

Den andra mars och sommarlovet är här.

Leksands IF vs. IF Malmö Redhawks 5-2

Matchen mot Leksand var som ni vet helt betydelselös och det tackar vi för, då masarna vann ganska enkelt till slut. I och för sig är det mycket möjligt att matchen sett annorlunda ut om Mif hade haft något av betydelse att spela om. Finns dock ingen anledning att gå dit, det är bara spekulationer och är hur som helst helt ointressant nu. För en del spelare var eftermiddagens batalj sista natten med gänget, inom en ganska snar framtid vet vi vilka som får lämna skeppet. Det råder dock ingen som helst tvekan om att Ulf Taavola gjort sin sista match som huvudtränare för Mif i en seriematch, åtminstone för denna gång.

För nu är det obönhörligen slut på säsongen, när det roliga börjar får Mif vackert ägna sig åt att träna, träna och träna. Men vi ska komma ihåg i denna dystra stund att laget fick byggas snabbt och med vad som fanns att tillgå efter att rekonstruktionen lyckats. Sylvegård bommade absolut spelare han gärna velat ha på grund av att nämnda rekonstruktion pågick. Med det i åtanke gör laget ändå en ok säsong, även om jag tycker att man inte alls fått ut vad man borde av det. Tycker att laget varit på tok för defensivt styrt, vilket inte heller har fungerat speciellt bra. Men, det är som det är och vi kan åtminstone konstatera att om denna säsong var en med mjuka krav så kommer det helt klart spetsas till kommande säsong.

Nu kommer vi få följa allehanda kval och slutspel från sidan och med lite flyt för vår del kanske vi kan få derby nästa säsong igen. Sen kan vi hoppas på en rolig och givande silly season. Som alltid är det spännande att se hur laget ska se ut och hur det ska ledas kommande säsong. Jag tror och hoppas att vi är på rät väg, det känns om inget annat MYCKET bättre vid säsongsslut i år än vad det gjorde förra säsongen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Real Time Analytics