lördag 6 september 2014

Hockeyallsvenskan 2014/15 slutar så här

Det jag tycker är svårast, och garanterat fler med mig, är att tippa en tabell. Det är illa nog att tippa matcher. Det är förvisso roligt att grotta ner sig i samtliga lags uppställningar och se hur man lyckats fylla de luckor som uppstått efter föregående säsongs avslutning.

Av de lag som förstärkt bra tycker jag att Södertälje står ut lite extra. Jag mer eller mindre tar för givet att de kommer avancera REJÄLT jämfört med förra katastrofsäsongen. Inte minst på grund av att det nu är Janne Karlsson som styr skutan, han är inte rädd att ställa de krav som behövs och kommer göra så också.

Ett lag jag däremot kommer gå helt fel håll, är Karlskrona som inte bara tappade nämnda Janne Karlsson utan också en hel hoper kvalité på isen. Kvalité jag inte alls tycker att de har ersatt på ett rimligt sätt. Jag tror absolut att Blekingelaget kommer få slita riktigt, riktigt ont i vinter.

Det är nu dags att avtäcka årets tabelltips, i denna unika och mycket viktiga upplaga av Hockeyallsvenskan. Så här, tror jag att det slutar efter 52 omgångar.

 1. Malmö
 2. Västerås 
 3. Södertälje 
 4. Karlskoga
 5. Rögle
 6. AIK
 7. Almtuna
 8. Oskarshamn
 9. Mora
 10. Asplöven
 11. Björklöven
 12. Timrå
 13. Karlskrona
 14. Vita Hästen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Real Time Analytics