fredag 14 november 2014

En gång är ingen gång, nu gäller det att fortsätta.

Det var som bekant ett REJÄLT taggat Malmö som gick ut och mer eller mindre pulvriserade Mora i återstarten. En riktig njutning att se laget spela faktiskt, ytterst få rejäla misstag och fint passningsspel. Ikväll drabbade dessutom Vita Hästen och Mora samman och delade på poängen (Hästen 2 pinnar och Mora 1 styck) vilket gör att Malmö kan närma sig båda och ta över andraplatsen om man spelar lika bra och effektivt imorgon. För det är ju så att en gång, är ingen gång. Det vi fick se sist, bör helst bli en vana för laget.

Imorgon ja, då är det Karlskrona som har äran att beträda isen i Malmö arena. Karlskrona kommer med två raka förluster i bagaget samt revansch efter att i förra mötet blivit nollade av Malmö. Om Malmö kan hålla uppe sitt spel från Moramatchen, kommer blekingarna i varje fall få slita otroligt ont för att få med sig poäng hem. Blir mycket om och men här, men så är det. Jag kan inte säga att det finns en positiv trend hos Malmö efter bara en match. Det såg bra ut, sist. Det är fakta i varje fall.

Laget ser just nu ut att bli samma som sist, möjligen att Kim Rosdahl kan få några byten också. Jag undrar om man inte gör ett skifte mellan stolparna också. Även om Jonas Gunnarsson gjorde en riktigt stabil match senast, ser åtminstone jag Pontus Sjögren som solklar etta som bör stå merparten av matcherna. Viktigt att vara koncentrerade i defensiven och fortsätta med att inte slänga bort puckar. Viktigt att fortsätta göra jobbet offensivt och att ha både Björn Svensson och Mathias Tjärnqvist som trivs i trafiken framför mål på isen är absolut en fördel. 16:00 är det nedsläpp och biljetterna finns att investera i här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Real Time Analytics